Saturday, August 8, 2015

MY MUST HAVE BEACH BAG ESSENTIALS-SUMMER 2015


My favourite season is here-no early waking up, no stress, enjoying my free time as much as I can, going to bed when I want and the most important-swimming and suntanning! If you ask me, Summer would be the only season that exist. High temperatures don't really bother me. I am happier if it's too hot than too cold. Today I wanted to share with you what I take on the beach, something that my beach bag must have.


First thing is not really something I wanted to put in this post because I thought it always counts as a must have,like towel. But after some thinking I feel like I needed to put this in this post as well, because I know and I see people that don't actually wear bottle of water with them when going on the beach. How is that even possible? In order to be healthy we need to drink a lot of water, especially in the Summer time. So, drink water and take your bottle with you everywhere, not just to the beach! I really love hats. It is really important to protect your had from the sun because you can feel headache, dizzy and no pain was ever good. This hat is maybe not the best protector because black attracts the sun but I like it (it matches my bikini hehe). Next thing on my list is sunscreen... Do I even need to say something about it? Make sure to protect your skin. I can be on the sun for more than 4 hours and I always do it but I think I should put more of it on my skin. Right now I am using Nivea sunscreen. I love sunglasses, especially wearing them to the beach. Sometimes I wear the old ones because I don't want my new sunglasses to broke right away and to be covered with sand and oiled from tanning products.  Right now I am using Las Chick bronze and so far it's amazing! I will be writing my review on it soon. And the last but not least thing is magazine. Or it can be a book. Well, in my case it cannot be a book because I don't really read them and magazines are great because I can go through them 100 times and always see something new!


What is your must have beach bag essential? Is your list same as mine?
Tnx for reading :*

*Las Chicks bronze was sent to me but all opinions are my own (I wouldn't include it as a must have if I hadn't liked it)

_______________________________________________________________________________________________________________________

Moje omiljeno godišnje doba je ovdje-nema ranog buđenja, nema stresa, uživam u slobodnom vremenu koliko god mogu, idem spavati kada želim i najvažnija stvar-kupam se i u sunčam! Ako mene pitate, ljeto bi bilo jedino godišnje doba koje bi postojalo. Visoke temperature mi ne smetaju. Sretnija sam kada je prevruće, nego prehladno. Stoga danas sa vama dijelim stvari koje nosim sa sobom na plažu, nešto što uvijek moram imati u torbi za plažu.

Prva stvar nije nešto što sam namjeravala staviti u post jer sam mislila da se kao i ručnik podrazumjeva pod must have. Ali nakon nekog vremena razmišljanja mislim da moram i to navesti u postu jer znam i vidim ljude koje ne nose bocu vode sa sobom kada idu plažu. Kako je to moguće? Da bismo bili zdravi moramo piti vodu, naročito tijekom ljeta i to u većim količinama. Tako da, nosite bocu vode sa sobom uvijek, ne samo na plažu! Obožavam šešire. Zaista je važno zaštititi svoju glavu od sunca jer možete osjećati glavobolju i vrtoglavicu, a bol nikada nije dobra. Ovaj šešir možda nije najbolji zaštitnik moje glave jer crno privlači sunce, ali mi se sviđa (ide uz moj bikini, hehe.) Sljedeća stvar na mojoj listi je zaštitna krema za sunčanje... Moram li napomenuti koliko je važna? Mislim da moram jer je ni ja ne nanosim dovoljno. Uvijek zaštitite svoju kožu. Ja na najvećem suncu mogu biti i budem više od 4 sata i mislim da bih ju trebala nanositi više nego što nanosim. Trenutačno koristim Nivea kremu. Obožavam nositi sunčane naočale, pogotovo na plaži. Nekada nosim stare naočale jer ne želim da mi se nove odmah pokidaju ili da budu uprljane od pijeska ili masne od proizvoda za sunčanje. Trenutačno koristim Las Chicks bronze i za sada je odličan! Uskoro ću napisati recenziju o njemu. I zadnja, ali ne najmanje važna stvar je magazin. Ili to može biti knjiga. Zapravo, u mojem slučaju to baš i ne može biti jer ih baš i ne čitam, a magazini su odlični jer ih mogu prelistavati 100 puta, a svaki put ću vidjeti nešto novo u njima! 

Koji su vaši must have proizvodi za plažu? Jel vaša lista poput moje?
Hvala na čitanju :*

*Las Chicks pekmez mi je poslan, ali sva mišljenja su vlastita (da mi se ne sviđa, ne bih ga uvrstila pod must have)


must have summer beach bag essentials





13 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Sjajan post! I ja se polako pripremam za more :) Uglavnom, u torbi nosim sve sto si ti nabrojala :) Možda jos i neki keksic ili voce i balzam u boji za usne.
    Uzivaj u letu,
    Pusa
    http://bambolai.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Da, malo hrane se također uvijek nađe u torbi hehe. Hvala, također. :*

      Delete
  3. Moja lista je skroz identicna-voda, sesir, krema za suncanje, naocare, magazin ili knjiga, mozda jos neka sitnica ali ovo je najvaznije. :) Pohvala za fotke, jako su lepe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, bitno da su najvažnije stvari tu :D Hvala ti puno na komplimentu :)

      Delete
  4. Takav je sadržaj i moje torbe :P a što se vode tiče, vidim na slici imaš Bistru, kako im se kvaliteta bočice pokvarila, ta meka plastika, pa užas :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super :D Joj kvaliteta im je užas, ovu bocu sam nedavno uzela, ali ne za kupanje, nego kada sam bila u gradu i morala sam kupiti bocu vode. Ima jako čudan okus. Ali inače si nasipam vodu iz pipe za put na plažu-ta je puno bolja od Bistre. :D

      Delete
  5. slatki post, naočale mi se jako sviđaju :D
    ja sam tvoja suprotnost :D radije volim da je hladnoo, nego prevruće :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! :D Haha, ja ne volim hladnoću, mrzim ubundavanje :D

      Delete
  6. These items are in my everyday bag. Especially the water and magazine, you can never have enough water or gossip/information.

    Keep up the good work

    ReplyDelete

Your feedback is always appreciated! :)