Wednesday, August 19, 2015

AFFORDABLE BEAUTY WISHLIST





Who doesn't love to buy new products? And who doesn't love to buy affordable products? Today I will show you some products from Bornprettystore, Catrice, Essence and Maybelline that I have been wanting to buy since recently or for a long time. I have to admit, price of some of these products is more than $10 but I think that despite that, because of the quality, mentioned products are really affordable, so let's start! 
Tko ne voli kupovati nove proizvode? A tko ne voli kupovati pristupačne proizvode? Danas ću vam pokazati neke Bornprettystore, Catrice, Essence i Maybelline proizvode koje želim i vrebam od nedavno ili već duže vrijeme. Moram priznati da je cijena od nekih proizvoda veća od 70 kuna, ali unatoč tome, zbog kvalitete su navedni proizvodi svejedno pristupačni, pa krenimo!


I have some products from their store but not beauty related but with fashion. Recently I was going through their site and saw amazing makeup brushes. The price of this kit is $12 and I know that's a great deal! I think that I wouldn't lost much if buying them and not liking them because the price is really love. I really want to buy this affordable beauty blender that I don't have yet. The price of this product is so low-$2.29.Makeup storage bucket bucket would be amazing for traveling so that any of my brush doesn't break or lose. The price of this product is $11.99. Oh and yes, if you want to buy some of these products, use my code PUST10 for 10% off!
Već imam neke proizvode sa njihove stranici, ali nisu povezane sa ljepotom, već modom. Nedavno sam pregledavajući što imaju na stranici vidjela odlične četkice za šminku. Cijena ovog kompleta je 82 kn i znam da je to odlična ponuda! Mislim da ne bih ništa potrošila ako ih kupim i ako mi se ne svide jer je cijena zaista niska. Zaista želim kupiti ovaj jeftini beauty blender kojeg još nemam. Cijena proizvoda je zaista niska-14 kn. Kantica za četkice bi bila odlična za putovanja tako da mi se nijedna četkice ne pokida ili ne izgubi. Cijena proizvoda je 82 kn. Ako želite kupiti neke od ovih ili bilo kojih Bornprettystore proizvoda, koristite moj kod PUST10 za 10% popusta!























Few days ago I bought some Catrice products and now I want more! I really want to buy this lipstick in shade 420 Plum fiction. I think it would be great for upcoming Fall and Winter days. It looks to me like some kind of vamp shade. And the price of this product is only $5. I love false lashes!  But I hate putting them on... I think that these single lashes called Lash Couture would be lot easier to put on my eyes than the "full size" ones. The price of these lashes is $5. And for false lashes I need glue so yea!
Prije par dana sam kupila par Catrice proizvoda, ali sada ih želim još! Jako želim kupiti ovaj ruž u nijansi 420 Plum fiction. Mislim da bi bio odličan za nadolazeće jesenke i zimske dane. Izgleda mi kao neka vamp nijansa. I cijena ovog proizvoda je samo 33 kn. Obožavam umjetne trepavice! Ali ih mrzim nanositi... Mislim da su ove trepavice nazvane  Lash Couture puno lakše za nanošenje, nego one u pravoj veličini. Cijena ovih trepavica je 33 kn. A za umjetne trepavice trebamo ljepilo pa eto! 







Essence is amazing brand with really affordable but quality products! I already have too much nail polishes but no nail polish never hurt someone, right? Shade of this nail polish called 36 Styled for red carpet is so pretty. Maybe you know that I am crazy fan of pink color and pink lipstick so it's totally normal that two of pink lips products  (Mini sheer lip balm 01 baby girl and liquid lipstick 01 colour partyare on this list. And look at this liquid lipstick in 06 make a statement-gorgeous! I really like the packaging of these liquid lipstick, it looks so professional. All of these products are part of their new collection.
Essence je sjajan brend sa zaista pristupačnim, ali i kvalitetnim proizvodima! Već imam previše lakova, ali nijedan lak nije nikoga ozlijedio, zar ne? Nijansa ovog laka koji se zove 36 Styled for red carpet je prelijepa. Možda znate da sam luda za rozom bojom i rozim proizvodima za usne tako da je potpuno normalno da se ova dva proizvoda za usne (Mini sheer lip balm 01 baby girl i liquid lipstick 01 colour party) nalaze na ovoj listi. I pogledajte ovaj tekući ruž u nijansi 06 make a statement-prekrasno! Jako mi se sviđa pakiranje tih ruževa, izgleda baš profesionalno. Svi ovi proizvodi su dio njihove nove kolekcije.









Maybelline is going to drive me crazy! Recently I wanted to buy this Fit me foundation and couldn't find it in my DM store, grr! But I am pretty sure and hope so that another store has it. I am going to buy it when I use some other foundation that I have right now. I believe that the price of this product is around $14. It easy a little bit expensive but I have heard many great things about this product and it's better to give more money on quality products. And the packaging looks expensive. I love eyeliners but my technique is not really the best one so I think that these kinds of eyeliner are really easy to use! The price of this Master graphic eyeliner is $7. This Instant age rewind concelar is giving me headaches! I am pretty sure that we don't even have it in Croatia and I want it so bad! Please let me know if I am wrong. I know that everyone love and use this product. The price of this product is $9.
Maybelline će me izluditi! Nedavno sam htjela kupiti ovaj Fit Me tekući puder i nisam ga mogla pronaći u svome DM-u, grr! Ali sam sigurna da ga imaju u drugoj trgovini. Kupit ću ga kada potrošim drugi tekući puder kojeg trenutno imam. Vjerujem da je cijena ovog proizvoda oko 94 kn. Malo je skuplji, ali sam čula mnogo pozitivnih komentara o njemu, a uvijek je bolje izdvojiti nešto više novaca za kvalitetni proizvod. I pakiranje izgleda skupo. Obožavam eyelinere, ali moja tehnika baš i nije najbolja tako da mislim da ovi eyelineri olakšavaju posao! Cijena ovog Master Graphic eyelinera je 50 kn. Ovaj Instant age rewind korektor mi zadaje glavobolje! Poprilično sam sigurna da ga ni nema u Hrvatsku, a tako ga želim! Molim vas, obavijestite me ako sam u krivu. Znam da ga svi vole i koriste. Cijena ovog proizvoda je 59 kn.






My wishlist ends here! I hope that you enjoyed while reading this post.
Which product did you like the most? Have you used any of these products? Would you recommend them to me? 
Tnx for reading :*

Moja lista želja je završava ovdje! Nadam se da ste uživali čitajući ovaj post.
Koji proizvod vam se najviše svidio? Jeste li koristili neki od prikazanih proizvoda? Biste li mi ih preporučili? 
Hvala na čitanju :*

                                    INSTAGRAM I FACEBOOK

22 comments:

  1. Maybelline Fit me je odličan, ja sam ga naručila na feelunique i imaš dobar izbor nijansi pa ako ne mogneš naći u drogeriji, da znaš da imaš na FU :) A isto važi i za korektor, i ja ga dugo, dugooo želim i također ga imaš na FU :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pogledat ću baš sada tu stranicu, hvala ti na prijedlogu! :)

      Delete
  2. Ako se ne varam Fit me su povukli iz prodaje. Barem je u mom dm bio na polici sa sniženim proizvodima, a ta polica je rezervirana za proizvode koji izlaze iz prodaje. Sad, nemoj me držat za riječ. No kao što je Minna rekla, imaš ga na FU, također i korektor.
    Essence tekući ruž imam i stvarno su odlični, baš su me iznenadili, uopće nisam očekivala tu pigmentiranost i trajnost. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhhh, šteta... Super, baš mi je drago da ti se sviđaju ovi ruževi, moram si ih kupiti, izgledaju prekrasno! :)

      Delete
  3. Prosla sam sve trgovine i drogerije u potrazi za Maybelline korektorom, ali ga nema. Steta jer sam cula same pohvale :-\

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta... Svaki put se nadam da ću ga možda vidjeti na policama. Pa da... :/

      Delete
  4. Kistove si obavezno naruči, ja sam uzela takve slične sa ebaya i odlični su! Link: http://www.ebay.com/itm/141109103955?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=440442201360&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
    Ovaj korektor sam si i ja htjela uzeti ali imam već od bourjois koji toplo preporučam, a trenutno štedim za mac-ov. :)
    Imam četiri ultimate ruža od Catrice-a, jedino što mogu reći je kupi! :D
    Super wishlista, nadam se da ćeš sve isprobati! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da ih se stvarno isplati naručiti. Joj super hvala ti na prijedlogu! I baš mi je drago da su ti odlični kistovi. :D Pogledat ću onda Bourjois korektor. Joj moram kupiti sve! :D Hvala ti, i ja se nadam! :D

      Delete
  5. Sitnice sa BPS sajta mi se dopadaju. Individualne trepavice mi izgledaju odlično, ali mi nikada nije pošlo za rukom da ih uspešno stavim. :D A što se MAybellina tiče, Fit me želim da probam, a korektor imam i odličan je! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju. :) Meni se individualne čine puno lakše za nanositi, nego one cijele. Blago tebi za korektor! Kod nas ga nažalost nema... :D

      Delete
  6. Uh, uh.. htjela bih kanticu za kistove, Catrice ruž i sve od Maybelline-a :D Jedno vrijeme sam bila u potrazi za ovim korektorom, ali bezuspješno.. sada si me ponovno podsjetila na njega :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, čini se da svi traže Maybelline korektor. Trebamo napraviti peticiju da ga stave na police! :D

      Delete
  7. Mnogo ti je lepa lista zelja <3 Cetke sa BP sajta su mi prelepe, kao i Catrice trepavice, bas takve trazim. Nista od ovoga nisam probala ali mogu da ti preporucim Oriflameov Beauty blender, kosta oko 1€ a evo tek posle 7 meseci je poceo da mi se haba, mada je i dalje funkcionalan. Za te pare je odsluzio :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa. <3 Pa to je super, s obzirom na cijenu. Hvala na prijedlogu. :D

      Delete
  8. ovaj spremnik za kistove je preslatki :D
    Plum Fiction divno izgleda i vjerujem da će biti odličan na jesen <3 a i tekući ruževi izgledaju primamljivo :D
    nadam se da ćeš ostvariti sve s liste <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, baš je lijep! :D Slažem se. Hvala ti, nadam se! :D

      Delete
  9. Ja isto želim probati Essence tekući ruž i mislim da će se to uskoro ostvariti! :)

    ReplyDelete
  10. Uh ove četkice su mi predobre. Prosto ne znam zašto ih nisam naručila dok sam mogla. Inače, kupila sam Aurin beauty blender i ne znam da li je do mog "umeća" ili nije baš najbolji. Čini mi se da je previše tvrd..nemam pojma.

    PS. slažem se za tetovaže. Skroz su zanimljive. Nisam ih nešto preterano koristila jer nisam išla na more ali su svakako efektne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jedva čekam da ih naručim, baš me zanima kakve su. Haha ne znam zaista, blender nisam nikada koristila, zato ga želim kupiti. :D Da, slažem se u potpunosti!

      Delete
  11. Sviđa mi se tvoja lista, dosta proizvoda i imam :) Nego, čujem jako loše kritike za te Essence tekuće ruževe, navodno su kao sjajila, ljepljivi i bezvezni. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa. O pa super :) Šteta, hvala ti na upozorenju. :/

      Delete

Your feedback is always appreciated! :)