Friday, November 6, 2015

AUTUMN AND WINTER COAT WISHLIST





Autumn has been here for a quite some time now and Winter is on its way and if we haven't prepared yet for cold days and night, we definitely should! I have few coats that I really love to wear and I love to change them on a daily bases. I cannot imagine wearing a coat that doesn't cover my knees or that at least doesn't almost cover my knees. There are two reasons for that: first one is that it is so cold and second one is that it looks so much more elegant, to me at least. So I prepared for you some of the coats that I like the most from Shein site. I wouldn't mind to have all of these but if I had to choose two of my favourite coats I would say-red and coffee one. I have nothing else to say but-enjoy while watching them! And happy shopping! 

Which coat do you like the most?
Tnx for reading! :*
___________________________________________________________________________________________
Jesen je ovdje već neko vrijeme, a zima nam uskoro dolazi i ako se već nismo pripremili za hladne dane i noći, to bismo definitivno trebali što prije učiniti! Imam par kaputa koje obožavam nositi te ih mijenjati svakodnevno. Ne mogu zamisliti da nosim kaput koji ne pokriva moja koljena ili da je barem dužine skoro do njih. Za vas sam pripremila nekoliko kaputa sa Shein stranice koji su mi se najviše svidjeli. Nimalo se ne bih bunila kada bih imala sve ove kapute, ali kada bih morala birati dva najdraža od prikazanih, to bi bili crveni i kaput u boji kave. Nemam više što za reći osim da uživate gledajući ih! I želim vam sretnu kupnju!

Koji kaput vam se najviše sviđa?
Hvala na čitanju! :*




14 comments:

  1. Mint kaput je predivan, već ga vidim na sebi! :D

    ReplyDelete
  2. Kremasti je najljepsi:)
    http://sbeauty14.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Meni je ovaj rozi predivan, vec par dana razmisljam da ga narucim jer nije skup :) I mint je prelijep <3

    ReplyDelete
  4. Mint, rozi i smeđi, prekrasni :D jos da sam dovoljno hrabra za naručivanje robe prek interneta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se tek nedavno ohrabrila za naručivanje, ali prvo dobro sve provjerim. :D

      Delete
    2. ja uvijek mslim da će mi doći nešto skroz malo, da ću fulati broj ili da proizvod neće izgledati onako kako je predstavljen XD :D

      Delete
  5. Odlican izbor kaputa! Divni su, svaki na svoj nacin

    Adela Acanski

    ReplyDelete

Your feedback is always appreciated! :)