Saturday, July 11, 2015

ROOM FURNITURE AND DECOR WISHLIST #1-ALL WHITE




Hi guys! So you can see that this is not a typical beauty or fashion post but I am really into room decor so I wanted to share with you my room decor wishlist.
Recently I have bought some new stuff from JYSK for my room and I thought that my room now looks perfect but yesterday unfortunetaly I went on their site again and saw lots of things that I want so bad and the worst part of it is that I know I am going to buy it... Next week... I hate myself already! I am also planning to buy some things from e-bay. I don't have any problems with makeup or clothes when it comes to shopping because I know that those are the things everyone can live without but when it comes to decoration-I become another person.  I guess it's because I cannot be totally relaxed, be creative and do my own thing if my room isn't the way I want it to be because my room is the place where I spend most of my time. The reason I am doing this post is to maybe inspire you for your room decor. I hope you wont spend too much money, but maybe you will get some idea for decoration.
First I am going to show you what I have bought and then what I want to and will buy. Lord give me strenght to change my mind before next week! Just kiding, there's no turning back...

Bok ljudi! Nedavno sam kupila neke nove stvari u JYSK trgovini i mislila sam da sada moja soba izgleda savršeno, ali sam nažalost jučer otišla na njiihovu stranicu i vidjela puno stvari koje sada želim jako i najgori dio svega je što znam da ću ih kupiti... Sljedeći tjedan... Već se mrzim! Također planiram kupiti i neke stvari sa e-baya. Nemam problema sa kupnjom kozmetike i odjeće jer znam da su to stvari bez kojih svi mogu živjeti, ali kada je riječi o dekoraciji sobe-pretvorim se u drugu osobu.Pretpostavljam da je to jer  ne mogu biti potpuno opuštena, kreativna i raditi ono što želim ako moja soba ne izgleda onako kako ja to želim jer je ona mjesto gdje boravim najviše. Razlog zbog kojega pišem ovaj post je da i vas inspiriram kada je riječ o dekoraciji sobe. Nadam se da nećete potrošiti puno novaca, ali možda vam neka ideja padne na pamet.
Prvo ću vam pokazati što sam kupila i onda ono što želim i što ću kupiti. Bože daj mi snage da se predomislim prije sljedećeg tjedna! Šalim se, nema povratka...

WHAT I HAVE ALREADY BOUGHT (click photos to see specifications):
ŠTO SAM VEĆ KUPILA (klik na fotke da vidite specifikacije)

This table and mirror are used for my makeup. Mirror is turned horizontaly and it is wider only 7 cm than the table so it's perfect match. Quality of this table , clothing rack and mirror is amazing! And this mirror isn't expensive at all, I have seen lots of mirrors for bigger price but looked like nothing special so this is great deal.
Ovaj stol i ogledalo su korišteni za kozmetiku. Ogledalo je okrenuto vodoravno i šire je samo 7 cm od stola tako da idu savršeno jedno uz drugo. Kvaliteta ovoga stola, stalka za odjeću i ogledala je odlična! I ogledalo uopće nije skupo, vidjela sam puno ogledala za veću cijenu, a nisu izgledali ni prosječno tako da je ovo odlična ponuda.
                                               
                                                                           

WHAT I WANT TO BUY (click photos to see specifications):
ŠTO ŽELIM KUPITI (klik na fotke da vidite specifikacije):

Yes, another table. It's not even for my laptop, I just want to have nice things on it.  
Da, drugi stol. Čak ne ni za laptop, jednostavno želim imati lijepe stvari na njemu.
 And yes, another mirror. Same mirror. If my room could be all in mirrors, I wouldn't mind it! Except after watching horror movies (imagine how scary would that be)!
I da, drugo ogledalo. Isto ogledalo. Kad bi moja soba mogla biti puna ogledala, ne bih se bunila! Osim nakon gledanja horror filmova (zamislite kako bi strašno to bilo)!
 I have enough chairs in my room but purpose of this shopping is to have everything white. I already had this chair when I was younger, but in black color.
Imam dovoljan broj stolica u svojoj sobi, ali svrha ove kupovine je da sve u njoj bude bijelo. Već sam imala ovakvu stolicu kada sam bila mlađa, ali u crnoj boji.
 Guess what color of this lamp I want to? White, of course. It is meant to go on this table above that you have seen.
Pogodite koje boje želim ovu lampu? Bijele, naravno. Predviđena je da ide na stol iznad koji ste maloprije vidjeli.
 I also want white carpet but don't actually know where to find one so I was looking at three of these? If I don't like them, do you think it's stupid to put white blanket on the floor as a carpet? Do you know where can I find white carpet?
Također želim bijeli tepih, ali ne znam točno gdje da ga nađem pa razmišljam da kupim neki od ova tri? Ako mi se ne budu sviđali, mislite li da je glupo staviti bijelu deku na pod kao tepih? Znate li gdje mogu naći bijeli tepih?



And the last thing I want to buy for months is from E-bay. It would probably go somewehere near my soon-to-be-new-table.
I zadnja stvar koju želim kupiti je sa E-baya. Vjerojatno će se nalaziti negdje blizu mog uskoro-novog-stola. 


Even though I don't really like trends I guess that I adore this all white room thing and I don't mind it. I really like how white rooms look-simple and gives you enough space to think and relax. One thing I also want to mention that JYSK is amazing store with affordable prices and I really like the fact that they have big sales on certain things every week! I hope that you like these things as much as I do. Tell me which one of these things should I buy and which one is definitely unnecessary! 
Tnx for reading :*

Iako baš i ne volim trendove, izgleda da obožavam ovaj all white room trend i to mi ne smeta. Zaista volim kako bijele sobe izgledaju-jednostavno i daju vam dovoljno prostora za razmišljanje i opuštanje. Jedna stvar koju također želim napomenuti je da je JYSK odlična trgovina sa pristupačnim cijenama i sviđa mi se to što svaki tjedan imaju veliku akcije na određene proizvode! Nadam se da vam se sviđaju ove stvari kao što se i meni sviđaju! Recite mi koju stvar bi od prikazanih svakako trebala kupiti, a koja je potpuno nepotrebna! 
Hvala na čitanju :*

*first photo has been taken from Pinterest and all the others have been taken from Jysk and E-bay

40 comments:

  1. Moj moto je nema nepotrebnih stvari. Sve mi se svidja. Super mi je all white room trend-nisam znala da je to trend hvala ti sto si me uputila. Jedva cekam post o tvojoj sobi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sviđa mi se tvoj moto. Iskreno, ne znam je li to službeno trend, ali definitivno ga sve više ljudi primjenjuje tako da bih rekla da na neki način je. A ja jedva čekam da sve rasporedim :D

      Delete
  2. Baš kao i ja, ti voliš sve bijelo :D Stvari su super, ja bih voljela ovakav sto kao na prvoj slici u postu. To mi je san, stvarno je predivno. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da :D Odličan je stvarno, ma-samo da se bijeli :D

      Delete
  3. I moja je soba sva u bijelom i jako mi se sviđa taj stil. Što se tiče ogledala iz Jyska, imam ga već neko vrijeme i moram reći da je stvarno nekvalitetno jer staklo pleše unutar okvira a okvir je tako labavo napravljen da imam osjećaj kao da će se raspasti. Ali i tu očito vrijedi ona "koliko para, toliko muzike" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam ga i ja i primjetila sam da staklo pleše, ali uopće mi ne smeta jer je cijena zaista odlična. Dobro da si to napisala za slučaj ako je to nekome važno i ako se odluči da ga kupi :)

      Delete
  4. Jako mi se sviđa! Obozavam bijelu boju! I sama sam neki dan gledala taj stol u jysku. Zanima me gdje si kupila one genijalne ladice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako misliš na ladice sa prve fotke, ona nije moja, to sam i napisala na kraju posta. Ali vjerujem da su iz Ikea trgovine-Alex drawers :)

      Delete
  5. I ja trenutno imam u planu preuređivanje sobe i samo razmišljam o detaljima, heh... :)
    Želim nekakav minimalizam koji će izgledati elegantno. Sviđaju mi se i tvoje ideje, slične jako su mojima.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad jednom kreneš razmišljati, ne možeš stati dok to ne učiniš :D Daaa, baš to, potpuno se slažem!

      Delete
  6. Odlične su mi ove bijele stvari, samo što moja soba ne bi bila potpuno bijela jer bi se u njoj osjećala pre sterilno xD Mora biti neka življa boja na zidovima :) Što se tiče bijelih tepiha, ja sam ih vidjela na raznim mjestima, ali za primjer evo jednog iz Ikee :) http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/30229077/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja bi, uz pokoji detalj roze ili zlatne boje. Već sad su svi namještaji bijele boje, ali želim malo obnoviti sve :D Nažalost, Ikea je samo u Zagrebu, ali hvala na prijedlogu :)

      Delete
  7. Drugi sto i ogledalo su predivni. Generalno volim svetle boje, prostor deluje veći nego što inače jeste, ali bela mi je omiljena :))

    ReplyDelete
  8. Oh i ja sam opsjednuta bijelim dekorom :D No prije tri godine sam potpuno preuredila sobu i sad mi je nekako glupo opet. Nažalost, namještaj je kombinacija smeđe i bijele, a ja bih sve bijelo. Jedino što ću uskoro promijeniti je boja zidova, sada je bež, a prefarbat ću u, naravno, bijelo :D Slažem se da bijelo odlično izgleda, jednostavno, a elegantno i sofisticirano.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Već nas se dosta ljubiteljica bijelih soba okupila :D Moja soba je do prije godinu dana bila krem-crvena dok nisam kupila boju i sve obojala u bijelo. Izgleda super, ali želim si neke namještaje zamijeniti i kupiti nove :D Da, slažem se...

      Delete
  9. Ovo je odlicno!!! Steta sto prije nisam vidjela ovakav dizajn, mozda bih te iskopirala :)

    ReplyDelete
  10. kako mi je lijep stol koji već imaš i ogledalo koje ide uz njega :D
    nekako jednostavno i elegantno
    prekrasne su mi i lampe :D ja bi vjerojatno uzela sve boje, pa po raspoloženju i sezonski mjenjala :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super, drago mi je da ti se sviđaju! :D Haha dobra ideja, ali mislim da ću ostati pri odabiru samo jedne haha :D

      Delete
  11. i sama sam u procesu opremanja svoje makeup/ormar sobe :) i isto kao i kod tebe glavna boja mi je bijela..također imam stege stolić u kojem mi je šminka, a clothing rack ću uzeti u Bauweltu jer je tamo onak 80 kn brijem..treba mi još ogledalo i one cubes police..i to će biti to.. i nema bolje boje od bijele <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super! Svi su ludi za bijelim :D Moj clothing rack je isto bio na sniženju kada sam ga kupila, JYSK vječito ima odlična sniženja. Odlično, ja jedva čekam da svoju dotjeram :)

      Delete
  12. Dok gledam slikee namještaja, razmišljam kako je pogodila baš svaki komad te lijepe bijele boje.. Stvarno imamo isti ukus i sve je za pohvalu. Nadam se da ćeš nam poslikati cijelu sobu tj. napraviti Room tour ;*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe hvala ti :) Drago mi je da ti se sve sviđa! Nadam se i ja, kada sve sredim onako kako želim da bude :*

      Delete
  13. I love all white furniture. They make a room so chic
    Love your blog. Would you like to follow each other on GFC ? Let me know, dear
    xoxo
    Liza
    www.lizacorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. A moja soba je bas detinjasta, sve je u roze i zelenoj kombinaciji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Može i moja biti djetinjasta, samo bijele boje :P

      Delete
  15. Oooodlican post! Upravo to mi treba, i ja sam u JYSK videla par stvari i hocu da sredim sto za sminkanje :)


    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Suuuuper, trk u JYSK i sretna potraga za stolom :D

      Delete
  16. Love the white furniture, so clean~
    following you now #112, your turn ^^
    http://mishcheungx.blogspot.hk/

    ReplyDelete
  17. Ovo bih sve i ja isto tako :)
    Gledala sam ovaj sto i baš mi se dopada. U Jysku ga nisam videla, samo u katalogu. Baš me zanima kako uživo izgleda. Imam u planu preuređenje sobe i mislim da će biti bela sa detaljima crne i magenta boje :) Naravno zlatna će biti isto pod "must" :D
    Inače imam ono belo ćebence iz Jysk-a koje je ispod tepiha na slikama. Obožavam ga :D
    http://marinamarry.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, super :) Ipak sam, neplanirano, kupila drugi stol, iz druge trgovine, sličan prvom stolu kojeg sam kupila. Ja svoju sada preuređujem, još samo par sitnica moram kupiti i onda ću biti zadovoljna vjerojatno narednih par mjeseci haha. Daaa, zlatna je definitivno "must"! Odlično :D

      Delete
  18. meni se ne sviđa sve bijelo, totalno mi crpi energiju i daje mi dojam boravka u ambulanti....ja sam više tip za boju tj. ako već mora biti bijelo pa hajde neka bude u kombinaciji s nekom drugom omiljenom bojom da da neku toplinu i još pogoditi komad finog namještaja samo da malo podigne prostoriju

    ReplyDelete
    Replies
    1. A kod mene baš obrnuto-bijela mi daje više slobode, a boje me ograđuju. :)

      Delete

Your feedback is always appreciated! :)