Monday, June 15, 2015

CHANEL ROUGE ALLURE VELVET 37 L'EXUBERANTE LIPSTICK







Hi guys! These past few monts I have been opsessed with lipsticks and I love to try new ones. Since May I have been wearing this lipstick over and over so today I decided to share with you my thoughts on it!

The price is around 33 dollars.
The packaging is seriously the best lipstick packaging I own. It's black with white letters and you need to click the cap down in order to remove it. I really like it, it looks so elegant, professional and classy. On the bottom of the cap you can see the name of shade and other basic information.  On the bottom of the tube where the lipstick is, it has Chanel symbol but when you put your lipstick on table, its bottom is actually on the top. Did I describe it good? You can see it on photos. It contains 3,5g of product. I have to say that it fell down once but nothing happend to it.
Texture is creamy and applies very easily. It's soft and easy. Even though it's matte, it doesn't dry your lips much, it starts drying only few hours after applying. I suggest applying your lip balm first, that is something I always do before applying any lipstick, no matter what kind of texture it has.
Pigmenation is great! Only 1-2 coats are needed to get wanted cover. The color is very intense. Also I want to mention that lipstick is little bit brighter when you apply it on your lips.
Durability of this lipstick is definitely something I am impressed with. It lasts about 5-6 hours on your lips.
Smell isn't specific. 

Conclusion: This lipstick is something I have been wearing frequintly for past two monts and I think it's perfect for spring and summer time. It is really pricey so I would expected that it doesn't dry your lips at all but I guess that is something that happens with every lipstick. Do you know for any lipstick that doesn't dry your lips? I am so curios to know! As I have said, pigmentation is also amazing and overall I am happy with it. Not impressed 100 percent expecting more because of the price, but it does its joob.
My final mark for this lipstick is: 4.6/5!


Do you own any Chanel lipstick? Do you think it's it overpriced?


Tnx for reading :*
_______________________________________________________________________________

Bok ljudi! Posljednjih par mjeseci sam opsjednuta ruževima i volim isprobavati nove. Od svibnja ovaj ruž nosim jako često tako da sam danas odlučila podijeliti sa vama što mislim o njemu!

Cijena je oko 220 kuna.
Pakiranje je zaista najbolje pakiranje ruža koje posjedujem. Crno je sa bijelim slovima i morate kliknuti poklopac prema dolje da biste ga maknuli.  Jako mi se sviđa, elegantno je, profesionalno i klasično.  Na donjem dijelu poklopca možete vidjeti ime nijanse i sve osnovne informacije. Na dnu tube gdje se nalazi sam ruž ugraviran je simbol Chanel, ali kad ruž stavite na stol, ta donja strana je zapravo gore i vidiljiva je. Jesam li dobro to objasnila? Možete vidjeti i na slikama kako izgleda. Sadrži 3,5g proizvoda. Moram napomenuti da mi je ruž jednom pao na pod, ali mu se ništa nije dogodilo. 
Tekstura je kremasta i vrlo lako se nanosi. Nježna je i lagana. Iako je mat, ruž ne isušuje usne puno, isušuje vrlo malo i to tek nakon par sati. Predlažem vam da nanesete balzam za usne prije nanošenja ruža, to je nešto što ja radim prije nanošenja baš svakog ruža, nevažno kakve je teksture.
Pigmentacija je odlična! Samo 1-2 nanošenja je potrebno da bi se dobila potpuna prekrivenost. Boja je intenzivna. Također želim spomenuti da je ruž malo svijetliji kada se nanese na usne, nego što je u tubi.
Trajanje je definitivno nešto čime sam zadovoljna. Traje otprilike 5-6 sati na usnama.
Miris nije specifičan.


Zaključak: Ovaj ruž sam nosila jako često protekla dva mjeseca i mislim da je savršen za proljetne i ljetne dane. Pošto je skup, očekivala sam da neće sušiti usne, ali to je valjda slučaj sa svim ruževima. Znate li za neki ruž koji uopće ne suši usne? Baš me zanima! Ali sve u svemu, zadovoljna sam. Naravno, nisam impresionirana baš 100 posto očekivajući više zbog cijene, ali radi svoj posao.

Moja ocjena za ovaj ruž je: 4.6/5!


Posjedujete li Chanel ruž? Mislite li da su cijene previsoke?



Hvala na čitanju :*









27 comments:

  1. AAAAA PERF FOTKE! Boja karmina je fantazija. :D

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! :) Prekrasna nijansa na koju sam se navukla u zadnje vrijeme :D

      Delete
  2. Obožavam ovu liniju ruževa! Pakovanje je jedno od najlepših koje posedujem. Ovu boju nikad ne bih kupila jer ne umem da je nosim ali tebi predivno stoji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakovanje je zaista jedno od najljepših! To sam i ja mislila dok nisam probala :)

      Delete
  3. Divna nijansa i divno ti stoji! Ja planiram da u ovom pakovanju kupim neke neutralne, jer njih nikad dosta. Imam mademoiselle u drugačijem pakovanju i obožavam ga. Mislim da se više plaća brend no sam ruž al svakako mislim da vredi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Drago mi je da ti se sviđa :) Obožavam neutralne boje u zadnje vrijeme, mislim da bih trebala kupiti jedan neutralni ruž, bilo kojeg brenda :)

      Delete
  4. Iako ne bi bio moj prvi odabir, ruž je stvarno prekrasan i jako lijepo ti stoji ;)
    Na pitanje je li cijena previsoka ti ne bih znala odgovoriti jer to se dosta subjektivno, ali mislim da netko tko financijski ima mogućnosti izdvojiti malo više za šminku i koga ona veseli treba si s vremena na vrijeme priuštiti koji luksuzni komad ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Drago mi je da ti se sviđa! Slažem se :)

      Delete
  5. Love it!

    Please click on the link on my blog
    http://helderschicplace.blogspot.com/2015/06/gray-blazer-with-jollychic.html

    ReplyDelete
  6. Zdravoooo, skoro sam napravila svoj teen makeup/moda/diy blog, pa molim te da ga pogledaš:
    Mimanmm.weebly.com ♥

    Inače super ti je post ☺ ♥

    ReplyDelete
  7. I ja imam jedan njihov ruž iz rouge allure linije, savršen je :) i pakiranje je stvarno elegantno :) a to malo isušivanja ja ni ne primijetim više... Naspram onih suhih mat ruževa koji se tako teško nanose i ističu i najmanju suhoću usana, ovaj je naspram njih kao labelo :P btw. slike su prekrasne kao i uvijek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pakiranje savršeno :) Haha da, slažem se. Hvala ti :)

      Delete
  8. lijepo ti pristaje ruž :D
    iako je dosta skupocjen, lijepo je da ga toliko voliš i koristiš :D

    ReplyDelete
  9. Prekrasna nijansa i stvarno divno elegantno pakiranje. Mene skoro svi ruževi isušuju tako da bi me sigurno i taj :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, preprekrasna :))) Šteta, stavljaš li balzam za usne prije nanošenja ruža?

      Delete
  10. Karmin izgleda savršeno- ambalaža i nijansa :) Uh, i mene bi zanimalo da li postoji karmin koji ne izsušuje usne :) xx Maja
    http://majasmuffin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da,da i da :) Definitivno, ako saznaš prije mene-javi :P

      Delete
  11. Aaaa Bozeee slike su tako savrseeene i originalne,tumblr and quality. *------------------------*
    Melem za oci

    Pogledaj moj blog, imam par novih postova koje nisam reklamirala. ♥ Ako ti se svidja prijavi se. :) http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na lijepim riječima, baš mi je drago da ti se sviđaju! :) Pogledat ću ga! :D

      Delete
  12. Pa i ove fotke su sjajne! Na tvojim usnama svaki karmin izgleda svetski!
    Nikad nisam imala Chanel ruž a iskreno, mnogo mi je to novca za nešto što bukvalno pojedem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Mislim da su mi u drugim postovima ruževi ispali bolje nego ovdje, ali ne žalim se. Istina da, ja sam ga dobila na dar, inače ne vjerujem da bih ga kupila, barem ne još neko vrijeme :D

      Delete
  13. Prelepo izgleda, odlicno ti stoji. Nijansa je divna. :)

    ReplyDelete
  14. Ziasta divno izgleda i divno ti stoji. Ja ooobožavam Chanel tako da mi ovaj post i fotografije odgovaraju u potpunosti. Ja imam 05 mademoiselle koji je neutralan i nosim ga često. Mislim da nisu previsoke cene. Možda nije to MAC ruž (možeš da biraš milion boja i finiša) ali Chanel mi odiše elegancijom nekako i mislim da nije tako skuplji, da ga ne bismo toliko voleli i vapili za njim.. Šta znam. Misli u 12 uveče sva sam poremećena, sorry :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se sviđa. Da, slažem se. Mislim da Mac ima puno veći odabir i daju bolji osjećaj na usnama (meni barem), ali Chanel pakiranje jednostavno osvaja. Hahaha ma razumijem te u potpunosti! :D :D

      Delete
  15. Ne znam ruz koji ne susi usne, vjerovatno je tesko takav pronaci, ova nijansa je bas predivna , ali ipak preskup za moj studentski budzet :/ ostajem na beauty UK i essence-u :D

    ReplyDelete

Your feedback is always appreciated! :)