Monday, July 9, 2018

SUMMER EBAY HAUL REVIEW/LJETNA EBAY SHOPPING RECENZIJA




Rekla sam da ću podijeliti s vama svoje mišljenje o stvarima koje sam nedavno naručila s ebaya! Sve su mi stigle pa evo dojma (linkovi su u nazivima odjeće): 

1.CRVENI KARDIGAN ZA PLAŽU- košta osam dolara, ja sam ga uzela u veličini M i veličina je točna! Moram priznati da materijal ne izgleda kao na fotografiji, više izgleda mrežasto, ali za plažu izgleda sasvim dobro. Rukavi su kao i na fotkama i jako mi se sviđaju, kardigan čine posebnim. 



2.CRNE HLAČE ZA PLAŽU- koštaju 7.58 dolara, uzela sam ih u veličini L i taman su mi. Izgledaju identično kao na fotografiji, materijal je jako kvalitetan. Dužina hlača je po mjerama istinita, iako su na ovoj fotografiji malo duže, odnosno idu do poda. 


3.BIJELI BIKINI- košta 2 dolara, uzela sam ga u veličini L. Veličina je točna, dobijete i gornji i donji dio, samo što ne dobijete bikini, nego donje rublje, tako da nemojte naručivati s linka! Seller mi je vratio 1 dolar kada sam zatražila zahtjev povrata! Nosit ću kao donje rublje, nije problem, ali nije bikini...



4.CRNI BIKINI-košta 3 dolara, uzela sam ga u veličini L, savršen mi je! Htjela sam od njih naručiti i bijeli, ali nažalost nemaju, no rekli su ako budu imali da će me obavijestiti. Dobijete samo donji dio, a ja mogu reći da mi je ovo najdraži donji dio bilo kojeg bikinija kojeg imam! Zanimljivo je kako nešto od 20kn može biti bolje od nečega što košta cca 100 kn.



5.CRVENI BIKINI-platila sam ga 11 dolara, uzela u veličini L. Veličina je točna, bikini je isti kao na fotografiji, a materijal jako kvalitetan! Super mi je ovaj način podešavanja, izgleda jako lijepo, a i čak i ako uzmete krivu veličinu nije problem jer vidite koliko možete podesiti i gornji i donji dio. Imaju i crnu i bijelu opciju. Sve preporuke!



6.CRNI KARDIGAN ZA PLAŽU-košta 12 dolara, uzela sam veličinu L/XL, iako možete uzeti i S/M. Htjela sam, pošto će mi biti za plažu, da se osjećam ugodno i da je kardigan komotan. Dakle, veličina je točna, materijal toliko mekan i lijep da ću si naručiti isti, ali u drugoj boji, a imate i pojas za zavezati. 


Svi proizvodi su mi stigli 20ak dana nakon narudžbe. Dakle, preporučujem vam sve osim bijelog "bikinija", a ako naručujete crveni kardigan, materijal neće biti identičan fotografiji, ali opet-služi svrsi. Stavila sam vam linkove ako se netko odluči nešto kupiti. Ako se slažete, mogu vam ovakve postove raditi kad god nešto s ebaya naručim jer često otamo naručujem! Pusa :*

1 comment:

Your feedback is always appreciated! :)